Onderdelen van de stichting

Onze stichting bestaat uit verschillende onderdelen die een belangrijke rol spelen. Zo hebben wij Facebook groepen voor het verloten van pakjes en het verkopen van nieuwe of goede tweedehands spullen om geld in te zamelen. Daarnaast maken wij gebruik van ophaalpunten om voor iedereen bereikbaar te zijn.

Via deze Facebook groep worden donaties verloot aan de leden. Je kunt hier zelf mee- of verloten door lid te worden. Lees ook het reglement!

Deze Facebook groep dient als middel om geld in te zamelen zodat wij onze hulp kunnen bieden. Je kunt ons steunen door hier iets te kopen!

Stichting Freecycling maakt gebruik van eigen ophaalpunten!

Zo zijn wij voor iedereen in Almere bereikbaar en kunnen wij ook mensen blij maken die minder te besteden hebben en niet in het bezit zijn van eigen vervoer. Deze ophaalpunten worden mede mogelijk gemaakt door een team van geweldige vrijwilligers!