Over Stichting Freecycling...

Freecycling, een samenvoeging van 'free' en 'recycling', is een concept waarbij gebruikte items worden weggegeven in plaats van weggegooid, zodat deze kunnen worden hergebruikt.

Onderdelen

Met verschillende onderdelen op sociale media bereiken wij een groot aantal mensen. Zo hebben wij een groep op Facebook waar kleding, huisraad en meer wordt verloot. Er kan om goederen of diensten worden gevraagd door mensen die ergens naar opzoek zijn. Zo zijn wij in 2015 als vrijwilligers begonnen. Ik Loot Mee telde in augustus 2017 meer dan 4500 leden!

Vrijwilligers

Ons team van 40 vrijwilligers werkt elke dag aan het verwerken van de grote hoeveelheid donaties die wij binnen krijgen. Ook hebben wij voor onze Facebook groep ophaalpunten waar de pakjes kunnen worden opgehaald. Vrijwilligers vervoeren de pakjes naar de ophaalpunten nadat deze zijn verwerkt, zodat wij voor iedereen in Almere bereikbaar zijn.

- Wij zijn je heel dankbaar!