Jouw steun telt!

Als non-profit organisatie zijn wij volledig afhankelijk van jouw steun. Iedere bijdrage, hoe klein ook, helpt ons enorm! Als je spullen hebt die je graag aan ons wilt geven, bekijk dan deze pagina even. Je kunt ons ook financiëel steunen. Dat doe je met de groene knop hieronder.

Koop je iets online in een webshop? Bekijk hier alle webshops bij SponsorKliks en doe jouw aankoop via de links op die pagina. Aankopen die via SponsorKliks worden gedaan leveren een kleine bijdrage op voor Stichting Freecycling Almere. Jouw aankoop helpt ons!

Wil je ons iets geven? Bekijk dan hieronder hoe je goede (gebruikte) spullen aan ons kunt geven. Wij kunnen deze verkopen. Dit levert onze stichting geld op waar wij ons werk mee kunnen blijven doen. Spullen die niet verkocht kunnen worden, zullen worden verloot.

1. Controleer alle spullen

Er zitten geen scheuren of vlekken in kleding, apparaten werken nog en zijn veilig te gebruiken, er zijn geen delen van speelgoed afgebroken en de spullen zien er nog netjes uit. Klopt dat? Dan mag je ze aan ons geven. Goede spullen zijn van harte welkom!

Spullen die stuk zijn, vies zijn, gevaarlijk en niet meer veilig te gebruiken zijn, niet meer werken of zijn afgebroken mogen met het grofvuil mee of naar het lokale recycling-centrum worden gebracht. Wij nemen deze spullen dan ook niet aan want wij kunnen daar niets mee.

2. Neem contact met ons op

Breng donaties alléén bij ons langs op afspraak! Je kunt contact opnemen via het contactformulier of de contactgegevens op onze website, via de chat in één van onze groepen op Facebook of middels een privébericht naar een beheerder hiervan.

Wij reageren binnen 24 uur op het bericht. Zet je donaties niet bij een ophaalpunt neer zonder afspraak! De spullen kunnen dan nat regenen of worden gestolen. Daarnaast vinden niet alle ophaalpunten het prettig om de spullen voor de deur te hebben. Houd hier rekening mee!

3. Bedankt voor jouw donatie

Zijn de spullen nog in goede staat en is het gelukt om een afspraak te maken? Dan nemen wij de donatie aan op het afgesproken moment en op de afgesproken plaats. Dat kan een ophaalpunt of onze opslag zijn. Vervolgens wordt jouw donatie uitgezocht.

Spullen die verkocht kunnen worden, worden verkocht op Ik Help Mee! Bieden of Ik Help Mee! €1 en de rest wordt verloot aan leden van Ik Help Mee!. De opbrengst van jouw donatie wordt door ons ingezet om hulp te bieden aan gezinnen die financiëel niet rond kunnen komen.